Pompel og Pilt


Hvis noen forteller deg at de aldri er redde så lyver de enten så det renner eller så er de fra en annen planet. I så tilfelle bør du passe deg, for selv om du ikke ender opp med å bli kidnappet og bragt ut i rommet i en flygende tallerken, så er faren overhengende forat du A. blir lurt på en eller annen måte, eller B. føler deg sinnsykt underlegen overfor dette tilsynelatende ubermensch.

Jeg er ikke et angstfyllt menneske, er stort sett rolig og avballansert, og definitivt ikke lett å bringe ut av fatning. Jeg har selvsagt mine områder som gjør meg utrygg, som høyder eller grotter. Nå befinner jeg meg sjelden i slike lokaliteter, og jeg er heldigvis ikke forbannet med noen form for insektangst eller basillskrekk. Min største hemning i hverdagen er nok menneskelig avvisninger, noe som kan være problematisk av og til. Men det er ikke det jeg tenkte å skrive om i dag. Jeg har nemlig angst for tannleger og håndverkere.

FOR DE SENDER SÅ STORE REGNINGER!

Jeg får vondt i pengeboka ved tanken på å ringe tannlegen, og håndverkere er enda verre…for de kommer igjen og igjen…akkurat som Pompel og Pilt! Og bare husk barne-TV på 70-tallet med sine traumer…Bjørg og Arne Mykle hadde garantert pusset opp badet i forkant av denne produksjonen!

Jeg har en sånn sinnsyk frykt for at kontoen min på mystisk vis plutselig skal være tom at jeg kvier meg for å logge meg inn i nettbanken. Jeg prøver alltid å få lagt alle forfallsdatoer til samme tidspunkt i måneden så jeg skal slippe å pine meg selv igjennom det mer enn en gang. Resultatet blir ofte purringer og en og annen inkasso. Hvorfor gjør jeg dette!!! Jeg betaler en formue i purregebyrer hvert år, men klarer jeg å snu denne trenden? NEI.

JEG TRENGER Å HJERNEVASKES!

Nå har jeg akkurat betalt den siste rørlegger-regninga pålydende 6235 kroner. Rørleggeren «min» var en godt over gjennomsnittet kjekk ung mann, om enn litt mutt, men jeg håper sannelig jeg slipper å se mere til ham! Sinnsbevegelsene når jeg åpner posten blir adskillig større enn de ville vært dersom han ville gjøre noe annet for meg enn å fikse rør!

Brainwash by Kosmobil at Deviantart

Tro om jeg kan betale med disse?

Reklamer

2 tanker om “Pompel og Pilt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s