Biss-nissens jul


Sjefen vår er en sporty kar. Og med det mener jeg ikke at han flyr gatelangs og jogger, (ikke så veldig ofte iallefall), eller driver med andre halsbrekkende øvelser. Men han står for en støyt og har en godt utviklet sans for humor…noe som selvfølgelig er en stor fordel i denne bransjen. Og da snakker jeg om både dette og hint som kunder og anstatte utsetter ham for. 😉

Han passer på stort og smått, men er alikevel i stand til å slippe taket og stole på at folk gjør jobben sin. Og det gjør vi. Men vi vi gjør mer enn det. Og det er han stort sett veldig glad for, spesielt i desember.

I fjor var han så sikker på at han registrerte absolutt alt vi gjorde. Men det var selvfølgelig ikke tilfelle…dette bildet hang i juleutstillinga, som han passerte flere ganger om dagen, i flere uker uten at han oppdaget det. Helt til han ble gjort oppmerksom på det…på julebordet faktisk. Men han tok det med godt humør og en passe dose ydmykhet…og en 2,5 meter høy oppblåsbar snømann!

Som jeg ignorerte helt til han ikke klarte å holde seg mer. Men den sto der hele julemåneden og svajet lett i brisen fra vifta som holdt den oppreist. Nesten litt majestetisk egentlig. Men litt skrekk-film-aktig også.

Dette krevde selvfølgelig en helt spesiell reaksjon.

MASSE JULEPYNT!

Rød tape, snøspray, tjukt glitter og julestjerner! Så dermed ble det jul det året også. Og fred og velbehag og nissen kom…

Vi kunne selvfølgelig ikke være noe dårligere i år…for vi setter jo sånn pris på ham…han fortjener sannelig litt ekstra oppmerksomhet! Og ikke pynter han kontoret sitt selv…så her er det nødvendig med en kvinnelig hånd. (Eller 6.) Dette er døra til kontoret hans…dette kommuniserer jo absolutt et velkommen inn og julefred og sånt.
Vi har også ordna et juletre, (gjenbruk av busk med lys som ikke virker), og satte på veldig masse fine fargede lys og masse pynt! Siden vi brukte julekuler på julebordet for å bestemme hvilket bord man skulle sitte ved, har vi gjenbrukt disse også…tallene 1, 2 og 3 gjenspeiler muligens noe…
Men det viktigste er faktisk resten av julepynten! (merkelappene er fra Bohus sortiment hvis noen lurer.) Dette er forsiden…

…og dette er baksiden…bare for å minne ham på hva vi ønsker oss!


Nå vet jo vi hva han ønsker seg til jul…nemlig snille jenter, (men det er vi jo, iallefall nesten bestandig), så vi har så klart tenkt at han skal få noe han også!

Som «barn» flest gir vi ham noe som allerede er hans, men i ny og vakker drakt…

…selv om det først blir på nyåret en gang. I mens kan han fryde seg over dorullnisser i klasse excellent extra stor, julelys rundt skjermen, pepperkakehjerter à la geriljabroderi…og for ikke å glemme, det vakre julevinduet sitt!


God Jul Dag Tore! :)))
(Vis sjefene deres litt oppmerksomhet, de trenger det!)

Reklamer

En tanke om “Biss-nissens jul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s