Stockholm Baby!


Grytidlig tirsdag morgen bærer det avgårde til Nordens Venezia og Stockholm Furniture Fair for uhemmet nytelse av all verdens design, møbler, tepper, lamper og dess like i fire dager til ende! Vi drar manns-sterke fra de 4 butikkene våre, 3 fra Tromsø, 2 fra Harstad og en hver fra Finnsnes og Storslett. Jeg gleder meg som en unge og aner ikke hva jeg skal pakke i kofferten, men de som har reist sammen med meg før vet at dette løser seg uten gråt og tenners gnidsel, og at jeg er forbausende rask og kanskje en smule maskulin når det gjelder å pakke! 🙂

Vi skal også prøve å finne tid til å stikke en tur til byen en ettermiddag…men ikke for å handle klær, neida! Har merket oss ut Vasastaden som et mulig område for interessante bruktbutikker!

Kamera- utstyr er en selvfølge, minnebrikker og AA batterier en masse. Vi skal bo på Sheraton Hotell rett utenfor Gamla Stan…perfekt beliggenhet! Det blir kaldt, men det er bare å kle på seg.

Stockholm er en så vakker by, jeg har vært der på ferie og på gjennomreise mange ganger, og messen har jeg besøkt en gang før. Den er så gammel og så ung, så skandinavisk, men samtidig så kontinental. Og så nært mitt elskede Gotland. Bygget på små øyer kan det virke som om det går en masse kanaler gjennom den. Den virker mindre på grunn av dette, selv om den jo er kjempestor for en småbyjente som meg.

Egentlig har jeg lyst til å stikke av gårde over Østersjøen til Visby etterpå, har god lyst til å se den byen i vinterskrud…men jeg har ikke råd til to turer dit i løpet av et år. Så nå må jeg bare gjøre meg fortjent til ferie i august. 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s