Kjere Vakre Vene!


Her kommer de siste bildene fra Harstad-turen tidligere i sommer. Jeg sparte liksom disse til sist fordi de er så ufattelig deilige…som butikken Vakre Vene!

Butikken ligger i den nye handlegata og kan være lett å gå forbi uten å registere at den er der, siden den ligger i andre etasje. Men du må gå opp og se!
Fargene er duse, men ikke kjedelige, og stilen ligger et sted mellom bohem og shabby chic. Her finner du møbler, interiørdetaljer og klær…alt her inne hvisker til deg om individualisme og originalitet.
Jeg fant til og med Borghilds fjerne kusine,(på fars-siden), sittende i vinduskarmen med et drømmende uttrykk i ansiktet! I bare undertøyet! Jeg tør ikke å si det til Borghild, da kaster hun sikkert klærne med en gang. Og Dag-Tore som syntes hun var så uanstendig da hun var Super-Borghild. Jeg har vel fortalt om det??? Ikke??? Jasså… ja det kan kanskje henge sammen med at hun utløste brann-alarmen 3 ganger da vi prøvde å henge henne under taket…
Disse brede stolene fikk meg til å sukke, kroppen min ønsket intenst at jeg skulle ta en sånn med hjem til Tromsø. Hva skulle den strenge hurtigbåtmannen sagt da mon tro…
Møblene er både antikke og av nyere dato, i en herlig blanding som gjør meg lykkelig! Og klærne er så fiiiine!
Er det noen som har en sånn dør eller to de har lyst til å kaste etter meg? Jeg lover at jeg tar imot selv om armene brekker!
Og jeg bryr meg ikke det grann om at jeg muligens ville fått flis i fingrene med dette bordet i stua!
Se der er det enda en sånn stol! Til og med kles-stativene ville jeg ta med meg hjem!

Reklamer

4 tanker om “Kjere Vakre Vene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s