Scandinavian Surface


Jeg så dette tapetet «live» for første gang på Hamar i helga som var, og ble ganske impregnert! Det har gått litt inflasjon i elger og reinsdyr og andre behornede dyr for meg, men dette kan jeg ikke annet enn å like. :)Tapeten under var brukt på en teppestand, og tepper er jo et produkt som det kan være utfordrende å stille ut på en måte som gjør det synlig og interessant. Elgen hjalp sannelig til med å gjøre denne både sett og besøkt!
Det er lenge siden jeg trykte «liker» på Facebook-siden deres, men jeg har liksom aldri tatt meg tid til å se skikkelig igjennom kolleksjonen. Og der er det mye fint!
Disse folkene gjør virkelig så kule ting at jeg skjelver av fryd! Se bare på fiiine vesken! 😀
Jeg har erfart at en fototapet i et vanlig hjem helst ikke skal «rope» så høyt…men flere av disse er snille nok mot øynene til at jeg godt kunne tenke meg å bruke dem til og med i et rom man oppholder seg hele ettermiddagen og kvelden. Andre egner seg best i et rom man passerer, som en entre, eller i et rom der man tilbringer kortere tid, som en spisestue. Eller et kjøkken for den del!
Disse panelene for eksempel, kjempefine som et fokuspunkt istedenfor enda en lampe eller plante!
Disse var veldig artige, selv om de nok er litt høylydte…men passer godt mange steder hvis man bare er litt modig! Jeg ser for meg at den kunne vært kul i et rom i Factory-stil eller retro…eller på et kontor!
Denne er søt og snill i fargene og litt farlig…for skogens konge er ikke å spøke med! For et perspektiv man får på størrelser! Har dere vært på nært hold av en elg noen gang? Voldsomt! Diger!
Minipiece er det siste tilskuddet i kolleksjonen, og også de mest brukervennlige. 🙂 Skjønt jeg liker nå best de store formatene jeg da.  (surprise surprise)
Hærregud. No snyr det igjæn!
Reklamer

3 tanker om “Scandinavian Surface

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s