Tante Ingers Tehus


Denne helga starta jeg lørdagen min sammen med Miriam på
Tante Ingers Tehus i Skippergata 11.
Vi har lenge snakket om å avlegge tante Inger et besøk! Konseptet liten kafe med gamle møbler og fokus på god te og hjemmelagede kaker er absolutt både tiltalende og spesielt. 🙂
Kafeen er innredet med møbler og interiør fra sent 40-tall til tidlig 70-tall, gul «Pip» tapet fra Eijffinger og noen elementer malt i en flott aqua/lys turkis farge.
Vi hadde begge to en svært positiv opplevelse med en grønn te med blomster, noe jeg har hatt en bunnsterk skepsis til (parfymert te æsj) men den ble gjort til skamme av Les Palais de Thes. Tidligere har jeg kun smakt grønn te i pose, med all verdens forferdelige smakstilsetninger…og antageligvis alt for mye av det gode.
Dette var iallefall eksellent!
Tante Ingers hjemmelagede cupcakes og i særdeleshet den fantastiske sitronkaka som er glasert med sitronsirup anbefales på det sterkeste! Den smakte nesten helt som den oldemora mi pleide å lage da jeg var lita! Er det ikke rart hvordan smaker fra barndommen framkaller minner? 🙂
Kjempekoselig lokale og bevertning, og øyensynlig et etablissement som Tromsøfolk er i ferd med å oppdage, for bordene fylltes fort opp med tedrikkende og kakespisende. Selv om tante Inger fokuserer på te så får man kaffe om man foretrekker det, og hun serverer også lette påsmurte retter som for eksempel focaccia.

Åpningstider fra 11-18 mandag -lørdag! 🙂
Reklamer

2 tanker om “Tante Ingers Tehus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s