Sommarøy


For noen uker siden inviterte bedriften oss på (en litt forsinket) årsfest på Sommarøya! For de av dere som ikke tilhører lokalbefolkningen er dette en naturperle som ligger på sørsida av Kvaløya, ca. 1 times kjøretur fra Tromsø.
Hotellet serverte fantastisk god mat, vi benyttet oss av badestamp både i naust og ute, og enkelte bada også i havet. Badestamp er jo en merkelig greie, først kjempedeilig med varmt vann og kjølig luft, og PLUTSELIG blir det alt for varmt og man må opp med en gang og kjøle seg ned. Etterpå tror man at man kan bade videre, men neida…da har kroppen fått nok, det ryker av ørene og hjernen koker. Merkelig at ikke kjøttet faller fra beina hehehe!
Bjørn Steinar, (som er lagersjefen vår), og jeg har faktisk vært i samme jobb i 25 år, og det var en kjempehyggelig overraskelse at vi fikk blomster, tale med mange gode ord og gavekort for å kjøpe oss klokke! 🙂 Jeg har ikke hatt tid til å se etter ur enda, men tenker jeg skal ta meg en bytur på lørdag.
Vi hadde en kjempeartig fest som varte leeeenge, og hyttene vi bodde i var velutstyrte og hyggelige. 🙂 Anbefaler virkelig dette stedet, veldig flott natur og god service. Som dere ser var vi heldige med været, selv om det var endel snø igjen litt høyere oppe så koste vi oss veldig i solveggen dagen etter også.
Tusen takk til bedriften og alle andre som var med på å gi oss denne turen! 🙂
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s